ادامه پست قبلی

چهار حس دیگرمان هم مانند بینایی هستند. یعنی مثلاً در شنوایی، صداها هم مانند نور، طول موج و ارتفاع دارند. طول موجها زیر و بمی صدا؛ ارتفاع موج، بلندی صدا؛ و ترکیب امواج، طنین صدا را تعیین می‌کنند. موجها وارد گوش می‌شوند و اختلاف صداها به دلیل اختلاف در ویژگی موجهاست.


در چشایی، مولکولهای شیمیایی دخیل هستند. سلولهای چشایی که روی زبان قرار دارند مولکولهای شیمیایی را به صورت محلول در بزاق جذب می‌کنند. مزه تلخ، شیرین، شور و . اسم‌هایی است که ما روی آن طعم‌ها گذاشته‌ایم و زبان فقط اختلاف طعم‌ها را بر اساس اختلاف مولکولها حس می‌کند.


در سیستم بویایی نیز مانند چشایی، مولکولهای شیمیایی هستند که وارد بینی می‌شوند و به صورت محلول در مخاط بینی جذب می‌شوند و اختلاف بوها به دلیل اختلاف مولکولهاست.


در حس لامسه، گیرنده‌های حسی در پوست به فشار، دما و درد پاسخ می‌دهند. کل بدن نسبت به تماس حساس است اما این حساسیت در نقاط مختلف بدن، متفاوت است. گیرنده‌های حسی فقط تفاوت را احساس می‌کنند و زبری و نرمی و . اسم‌هایی است که ما روی این حسها گذاشته‌ایم.


 آیا در جهان اشکال و رنگهای مختلف، بوها و طعم‌های متفاوت، گرما و سرما، زبری و نرمی و . وجود دارد یا نه؟

جواب این سؤال را نمیدانیم و با علم تجربی هم قابل اثبات نیست. فقط یقین داریم که این معلول‌ها با هم متفاوت هستند و هر کدام علت خاص خود را دارند.

در نتیجه در جهان خارج از ذهن، اشیاء مختلفی وجود دارد اما اینکه آنها دقیقاً چگونه هستند، مشخص نیست.



مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : اختلاف ,مولکولهای ,شیمیایی ,می‌شوند ,می‌کنند ,دارند ,مولکولهای شیمیایی ,وجود دارد ,صورت محلول ,دلیل اختلاف ,چشایی، مولکولهای ,چشایی، مولکولهای شیمیایی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ارز دیجیتال ایران دل نوشته... سپتیک پیش ساخته بست اپ سایت تفریحی اس ام اس بررسي تخصصي انواع لپ تاپ هاي استوک فوتسالیست ها علی بهاری